SAMARBEJDSPARTNERE

15-10-2015

BESTSELLER klæder det danske paralympiske hold på i Rio

Når de danske atleter i september Rikke Møller Pedersen, Anne Lolk og René Holten Poulsen prøver tøjrepræsenterer Danmark ved de Paralympiske Lege i Rio, bliver det i tøj fra de to BESTSELLER-brands JACK & JONES og VERO MODA, der leverer hele den danske OL- og PL-kollektion.

 

Lige som ved legene i London har BESTSELLER lagt stor vægt på lave en kollektion, der er designet til atleternes behov. En række danske topatleter, bl.a. roer Anne Lolk og kajakroer René Holten Poulsen har været med i processen og givet input til designerne, så tøjet opfylder atleternes ønsker og både er præsentabelt og komfortabelt.

 

– I BESTSELLER er vi utroligt stolte over endnu engang at kunne levere den olympiske og paralympiske kollektion til de danske atleter. Det er et stort projekt, vi bruger mange kræfter på, men når man endelig ser tøjet på medaljepodiet eller til de store indmarchceremonier, er det det hele værd, siger Jesper Stubkier, ansvarlig for det olympiske og paralympiske samarbejde i BESTSELLER.

 

Det grundige forarbejde kommer både de danske OL- og PL-atleter til gode, og det at have én kollektion for de to megaevents er med til at give en vigtig fællesskabsfølelse, som er helt central for atleterne.

 

– Til daglig kæmper vi individuelt i hver vores idrætsgren, men til PL er vi ét stort hold, der kæmper for Danmark. Kollektionen er med til at give et unikt sammenhold, både på det danske PL- og OL-hold, og jeg er virkelig glad og stolt over, at BESTSELLER laver en designmæssigt ens PL- og OL-kollektion, som er med til at understrege, at der ikke skelnes mellem olympisk og paralympisk elitesport, siger Daniel Wagner Jørgensen.

 

BESTSELLER var også leverandør til de danske atleter til OL og PL i Beijing i 2008 og London 2012. Det glæder elitechef i Dansk Handicap Idræts-Forbund, Michael Møllgaard Nielsen, at det gode samarbejde med BESTSELLER fortsætter frem mod Rio:

– Vi er rigtig glade for, at BESTSELLER endnu engang har påtaget sig den store opgave, det er at lave den danske OL- og PL-kollektion. Den fælles kollektion er ikke alene af høj kvalitet og tilpasset atleternes behov, den skaber også en meget vigtig fællesskabsfølelse blandt de olympiske og paralympiske atleter, der skal kæmpe for Danmark i Rio i sensommeren 2016.

 

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram