resultater

BORDTENNIS

17-09-2016

Bordtenniskomet bliver dansk fanebærer til PL-afslutningen

16-årige Sophie Walløe fra Søborg skal bære Dannebrog, når de Paralympiske Lege i Rio natten til mandag sætter punktum med afslutningsceremonien på Maracanã.Sophie Walløe - foto Lars Møller

 

Bronzemedaljen glippede, men Danmarks yngste PL-deltager vandt hjerter både i Rio og foran de danske TV skærme med sine imponerende præstationer i den paralympiske bordtennisturnering. På den baggrund er hun udpeget som dansk fanebærer i forbindelse med afslutningen på legene.
 
- Sophie har taget os alle med storm. Hun har spillet en flot turnering, og hun har potentiale til endnu mere. Samtidig har hun været en fornøjelse at have med på holdet. I London bar Jonas Larsen den danske fane under afslutningsceremonien, og den gang håbede vi, at Jonas ville tage det næste skridt og vinde medalje i Rio. Det har han gjort, og vi håber selvfølgelig, at historien gentager sig med Sophie om fire år, siger PL-chef de mission Michael Møllgaard Nielsen.
 
Sophie Walløe spillede sig i semifinalen ved de Paralympiske Lege ved blandt andet at slå den australske OL-spiller Melissa Tapper. Hun ser tilbage på tre fantastiske uger i Rio.
 
- Det har været en helt vild turnering for mig, og at blive udnævnt som dansk fanebærer er et fedt punktum for PL og en stor ære. Jeg tager det som et skulderklap og et signal om, at Parasport Danmark tror på mig i fremtiden, siger Sophie Walløe.
 
Afslutningsceremonien sendes live på DR3 fra kl. 00.50 dansk tid.
 
Fakta om Sophie Walløe
Idræt: Bordtennis
Alder: 16
Handicap: Medfødt hofteskred
By: Søborg
Klub: Brønshøj Bordtennis

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram