vinderen.jpg

RIDNING

25-04-2016

Danmark kvalificeret til PL med fem paradressurryttere

Når De Paralympiske Lege løber af stablen i Rio den 7. – 18. september bliver Danmark repræsenteret af et paradressur-landshold bestående af fire ekvipager samt en individuel ekvipage. Det har det internationale rideforbund FEI bekræftet.

 

De danske paradressurryttere har en lang tradition for at blande sig i verdenstoppen ved de internationale mesterskaber og PL. Det er op til landstræner David Amager at sætte det hold og udvælge den individuelle ekvipage, der skal repræsentere Danmark i Rio.  De danske ryttere skal nu vise landstræneren, at det netop er dem, der skal med til Brasilien.

 

- Jeg er meget glad for, at vi får fem danske paradressurryttere med til Rio. Hele holdet har trænet hårdt og er i topform, og efter min mening har vi et af de bedste bruttohold i verden inden for paradressur. Derfor mener jeg også, at de fem pladser er velfortjent, og mit mål er, at vi kommer hjem fra Rio med to-tre medaljer, siger landstræner David Amager fra Doha, hvor han denne weekend har tre af rytterne til start.

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram