PL_Hjemmeside_Atletik.jpg

ØKONOMI

23-08-2016

Danske para-atleter rammes ikke af nedskæringer på PL

Det får nærmest ingen konsekvenser for de danske PL-deltagere, at sparekniven svinges over verdens næststørste sportsbegivenhed.

 

 

Brasiliens OL- og PL-arrangører har gennemført en række nedskæringer på de Paralympiske Lege, der blandt andet indebærer ændringer i transportsystemet og lukning af pressefaciliteter på enkelte konkurrencesteder i Rio.

 

Det danske hold, der i løbet af den næste uge sætter kursen mod Rio, kommer dog ikke til at mærke noget til budgetproblemerne. Det vurderer Michael Møllgaard Nielsen, der er chef de mission for Dansk Handicap Idræts-Forbund.

 

- IPC (den internationale paralympiske komité, red.) har sammen med de brasilianske værter lagt en plan, der er fokuseret på at give atleterne de bedst tænkelige rammer. Den prioritering er vi helt enige i, og jeg er overbevist om, at legene også denne gang vil overgå sig selv på mange parametre, siger han.

 

Siden det i sidste uge blev offentliggjort, at Rio 2016 atter var i økonomiske vanskeligheder, er der kommet flere penge i kassen. Det betyder i første omgang, at alle deltagerlandene, herunder Danmark, vil modtage det længe ventede tilskud til transporten til Rio.

 

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram