PL_Hjemmeside_Atletik.jpg

MEDALJEBONUS

19-06-2016

Fælles bonus til PL-atleter

Team Danmark, Dansk Handicap Idræts-Forbund og Elsass Fonden går sammen om at hylde PL-atleterne, når de vender hjem fra de Paralympiske Lege.
 

Om blot 80 dage lyder startskuddet til de Paralympiske Lege (PL) i Rio.
Medaljebonus til PL-atleterne har gennem de seneste par uger delt vandene. Team Danmark fastholder beslutningen om medaljebonussen, og Elsass Fonden har derfor valgt at donere et beløb til Dansk Handicap Idræts-Forbund (DHIF), som således får mulighed for at supplere Team Danmarks medaljebonus. Det er en løsning, alle tre parter er enige om.
 
- Vi er enige med Team Danmark og DHIF om, at det nu handler om, at PL-atleterne skal koncentrere sig om forberedelserne til PL. Team Danmark og DHIF har lagt mange kræfter i at støtte Danmarks bedste paraatleter, og vi er derfor glade for at kunne bidrage til at løfte medaljebonussen til de PL-atleter, der vinder medaljer til Danmark i september, siger Nick Elsass, formand for Elsass Fonden.
 
Team Danmarks formand Frank Jensen hilser donationen til PL-atleternes medaljebonus velkommen.
 
- Det er en flot donation til paraidrætten fra Elsass Fonden. Team Danmark har gennem flere år skruet op for støtten til DHIF, og vores eksperter har et tæt og godt samarbejde med atleter og landstrænere. Nu glæder vi os til i fællesskab at rette fuld fokus på at få fintunet de sidste detaljer, så atleterne står så godt forberedt som muligt til konkurrencerne. Vi håber på endnu et stærkt dansk PL, og vi ser frem til at fejre atleterne sammen med Dansk Handicap Idræts-Forbund og Elsass Fonden, når de kommer hjem fra Rio. Det fortjener de, siger Frank Jensen.
 
Også hos Dansk Handicap Idræts-Forbund er man tilfreds med løsningen.
- Vi er glade for, at de paralympiske atleter nu med støtte fra Elsass Fonden får den samme medaljebonus som OL-atleterne. Vi ser frem til at fortsætte vores gode samarbejde med både fonden og Team Danmark, der har en stor andel i, at vores atleter er optimalt forberedt og kan kæmpe med om medaljer ved de Paralympiske Lege. Netop forberedelserne og præstationerne i Rio har nu vores fulde fokus, siger Karl Vilhelm Nielsen, formand for Dansk Handicap Idræts-Forbund.

 

 

Yderligere oplysninger
Nick Elsass, formand for Elsass Fonden, tlf. 40 56 88 33
Lone Hansen, direktør i Team Danmark, tlf. 60 38 25 27

Karl Vilhelm Nielsen, formand for Dansk Handicap Idræts-Forbund, tlf. 20 16 40 89

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram