resultater

BORDTENNIS

25-04-2016

Parabordtennisspiller Michal Spicker Jensen udtaget

Danmark har fået endnu en plads ved den paralympiske bordtennisturnering i Rio, idet Michal Spicker Jensen, Skovlunde, har fået tildelt et wildcard. Dermed får den forsvarende europamester for hold sammen med makkeren Peter Rosenmeier mulighed for at kæmpe med om placeringerne i Rio.

 

Dansk Handicap Idræts-Forbunds elitechef Michael Møllgaard Nielsen fik beskeden i weekenden og har på den baggrund sammen med landstræner Christoffer Petersen udtaget Michal Spicker Jensen til de Paralympiske Lege, der afholdes i Rio fra 7. til 18. september 2016.

 

Det var naturligvis en meget glad Michal Spicker Jensen, der fik beskeden og dermed skal repræsentere Danmark ved et PL for fjerde gang:

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at den sidste plads gik til mig. Det bliver mit fjerde PL, og jeg glæder mig allerede helt vildt til at komme afsted. Det næste halve år vil jeg gøre alt, hvad der står i min magt for at blive klar og bevise, at jeg har fortjent udtagelsen. 

 

Han er realistisk omkring forventningerne, men han vil spille sin chance:

– Jeg ved godt, at jeg ikke er blandt favoritterne, men jeg har slået mange af de andre inden for det sidste år, og jeg tror på, at jeg kan lave et stort resultat. Drømmen om en medalje lever stadig, og det motiverer mig ekstra at komme med på wildcard, for så må der jo være andre end mig, som har det på samme måde, smiler han.

 

Michal Spicker Jensen er født med cerebral parese (spasticitet) og træner til daglig i TIK Bordtennis i Taastrup. Han er sammen med Peter Rosenmeier forsvarende europamester for hold, idet de vandt titlen på hjemmebane ved EM i parabordtennis 2015 i Vejle i oktober.

 

Dansk deltagelse i holdturneringen

Chefen for den danske PL-trup, Michael Møllgaard Nielsen, glæder sig over, at Danmark med udtagelsen af Michal Spicker Jensen nu kan sende tre bordtennisspillere til Rio – og ydermere bliver repræsenteret i holdturneringen: – Jeg oplevede Michal på tæt hold ved EM i Vejle, og det var et imponerende comeback, han leverede efter at have været væk fra topbordtennis i længere tid. Nu har han tid til at løfte sit eget spil yderligere, inden det går løs til PL. Og så er det jo ekstra bonus, at vi nu har et hold med Peter Rosenmeier og Michal til PL. Så vi har også en rigtig glad Peter Rosenmeier, ved jeg.

 

Det danske PL-hold tæller foruden Michal Spicker Jensen også Peter Rosenmeier og Sophie Walløe (parabordtennis), Daniel Wagner Jørgensen (atletik) og Jonas Larsen (svømning). I alt forventes 20-30 atleter at repræsentere Danmark i Rio.

 

Følg Danmark til PL på Facebook og Instagram

www.facebook.com/danmarktilpl

www.instagram.com/danmarktilpl

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram