resultater

BILLETSALG

25-04-2016

Tag med Danmark til de Paralympiske Lege i Rio

Den Internationale Paralympiske Komite (IPC) har udpeget CoSport som global, autoriseret billetforhandler til PL i Rio. Der forventes udsolgt til mange konkurrencer, og det er derfor en god idé at købe billetten i god tid.

 

Er du også #AllForRio, og har du en plan om at rejse til Rio for at opleve det brasilianske PL-værtskab på nærmeste hold og støtte de danske atleter i deres konkurrencer? Hvis ja, anbefaler IPC og DHIF at bruge CoSport til at sikre dig billetten til paralympiske sportsevents. Lige nu er der billetter til salg til blandt andet parabordtennis, kørestolsrugby og atletik.

 

CoSport har mere end 35 års olympisk og paralympisk erfaring og har handlet mere end én mio. billetter i løbet af de sidste 18 Olympiske og Paralympiske Lege. På www.cosport.com er det både muligt at købe billetter til enkelte events og til pakkeløsninger med hotel i Rio.

 

CoSport står klar til at hjælpe med dine billetindkøb på e-mail cosport@cosport.com eller telefon +44 (0)207 478 0673 på deres London-kontor.

Hovedsponsorer
sponsor-jysk.jpg sponsor-pressalit.jpg
Paralympisk tøjpartner
Bestseller - Vera Moda og Jack N Jones

Facebook

Instagram

@stinnatange sammen med en glad og stolt familie🇩🇰👏🏼 Vi forstår dem godt☺️ #AllForStinna #AllForRio

A photo posted by Danmark til PL (@danmarktilpl) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paralympisk magasin

 

Dansk konkurrenceprogram